GROEPEN

EXCLUSIEF

Ons restaurant is ook door groepen exclusief te reserveren: afhankelijk van uw wensen kan ons restaurant alleen voor u gereserveerd worden voor diverse gelegenheden. Merlot biedt voor groepen een maximale “sit down” capaciteit van 110 personen.

GROEPSRESERVERING

Indien u wilt reserveren voor meer dan zes personen, of een aanvraag wil doen voor een groot gezelschap vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

WIJNPROEFARRANGEMENT

In de Lounge van ons restaurant kunnen wij een wijnproefarrangement verzorgen. Onder deskundige begeleiding van een vinoloog kunt u op informele wijze genieten en meer te weten komen over de meest boeiende drank die er bestaat: wijn!

Het arrangement bestaat uit het volgende:

  • 2 witte wijnen
  • 2 rosé wijnen
  • 2 rode wijnen

U kunt dit eventueel ook uitbreiden met mousserende- en/of dessertwijnen. Wij vertellen u over de wijn afzonderlijk en de verschillen tussen de wijnen, en hoe die zijn ontstaan. Er zijn rondom wijn nogal wat misverstanden: graag vertellen wij u hoe het écht zit!

Daarnaast kunnen wij zorgen voor diverse “Bites”:

  • Diverse soorten mooie hapjes, 5 per persoon.

De tijdsduur op basis van 2 witte, 2 rosé en 2 rode wijnen is ongeveer: 1,5 uur. De prijs per persoon: € 28,50 (inclusief 5 “Bites” en 6 verschillende soorten wijn). Uiteraard is het ook mogelijk dit arrangement te reserveren voorafgaand aan uw diner. Dit arrangement kunnen wij uitsluitend op reservering verzorgen.

Reserveren vanaf 10 personen, op basis van beschikbaarheid.

“Een goede sommelier heeft een rooie neus”.