Op 25 en 26 december is Merlot geopend voor het kerstdiner.

Wij serveren voor u een 8 -gangen kerstmenu.

Kerstmenu

Amuse
Kippenhuid / kippenlever / rozijn
Amuse
Bloemkool / yuzu / gedroogd spek
Amuse
Portobello / geitenkaas / brioche
Snoekbaars
Shiitake / geroosterde ui / zuring
Langoustine
Passievrucht / X.O. / Oost-Indische kers
Koningsboleet
Dennen / peer / kombu
Schelvis
Citroen / mossel / nori
Eendenlever
Umeboshi / cèpes / balsamico
Anjou duif
Pistache / appel / Cevennes ui
Hert
Koolrabi / sinaasappel / roodlof
“All white Christmas”
Dessert

Kerstmenu zonder vis en vlees

Amuse
Kaassoufflé / Olde Remeker / piccalilly
Amuse
Luchtige ei / aardappel / truffel
Amuse
Portobello / geitenkaas / brioche
Bloemkool
Hazelnoot / venkelzaad / beurre noisette
ui
Gele biet / hangop / zonnebloempit
Koningsboleet
Dennen / peer / kombu
Venkel
Munster / karwijzaad / vadouvan
Banh xeo
Tofu / komkommer / nuoc mam
Ravioli
Custard / prei / zwarte truffel
Pompoen
Noten / dashi / beurre blanc
“All white Christmas”
Dessert

€ 135,00 per persoon (exclusief dranken)

Om uit te breiden

Kaas (€15,-)
Appel-perenstroop
Karamel ( €15,-)
Pinda / Baileys / limoen
Reserveren? Klik hier.